Taşköprü İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve devrimleri ışığında öğrencilerimizi Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen,iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış,kendini ifade edebilen,araştıran,sorgulayan,eleştirel düşünebilen,özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi demokratik bir okul ortamında öğrenci merkezli nitelikli bir eğitimle akademik,sosyal,kültürel,sportif yönlerden ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir üst eğitime hazırlamaktır.

Saatler: 09.00 14:30
Isınma: Doğalgazlı Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0.226.353 20 72

Belgegeçer - (226) 353 2023

WEB - https://taskopruilkokulu.meb.k12.tr

Adres - TAŞKÖPRÜ BELDESİ TAŞKÖPRÜ MERKEZ MAH. ATATÜRK CADDESİ CAD. NO: 1 ÇİFTLİKKÖY / YALOVA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Okul 1500 m2 alan üzerine kuruludur. Arsanın mülkiyeti Milli Eğitim Bakanlığı´na aittir.

Ulaşım Taşköprü Belediyesi otobüsleri ve Taşköprü minibüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 13 km , ilçe merkezine ise 8 km uzaklıktadır.